Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Acest proprietate este la 7 minute pe jos fata de plaja. Situata in Stalida, la 400 de metri de plaja Ikaros si Kernos si la 700 de metri de plaja centrala Malia.
Plaja Alexander este la mai putin de 1 km de Casa Malena. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Heraklion, situat la 31 km de proprietate, iar proprietatea ofera un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

FACILITATI
Casa Malena ofera cazare cu WiFi gratuit, aer conditionat, o piscina sezoniera in aer liber si o gradina.
Personalul prietenos va sta la dispozitie pentru orice fel de ajutor la receptia din zona de primire. Clientilor aparthotelului le stau la dispozitie asistenta medicala si un serviciu de spalatorie.
Cei ce calatoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea hotelului.

CAMERE
In camere exista un aparat de aer conditionat. Un balcon se gaseste in dotarile standard ale majoritatii camerelor. Un seif ofera cea mai buna protectie pentru bunurile de pret ale clientilor. Chicineta este echipata cu un frigider. In plus, exista acces la internet si un telefon.
Apartament cu 1 dormitor-suprafaa apartamentului: 30 m
Dormitor 1: 2 paturi de o persoana
Living: 1 canapea extensibila
Acest apartament are aer conditionat, plita si ustensile de bucatarie.

Apartament superior cu 1 dormitor- suprafaa apartamentului: 35 m
Dormitor 1: 3 paturi de o persoana
Living: 1 canapea extensibila
Acest apartament are aer conditionat, pardoseala din gresie/marmura si chicineta.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.