Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare
Pozitionat pe drumul spre plaja, in Malia, una dintre statiunile prefeate an de an de catre turisti ofera combinatia ideala intre peisaje cat si animatia oferita de promenada cu magazine, restaurante si taverne.
Distante
- plaja -> 60 m
- Aeroport (Heraklion) -> 30 km
- Hersonissos -> 7 km

Puncte de interes
Localizarea hotelului face ca atractiile principale sa fie:
- statiunile din zona golfului Malia
- orasul-port Heraklion
- pitorescul Agios Nikolaos

Atu-uri hotel
- acces piscina cu zona de sezlonguri si umbrele
- acces gratuit internet wi-fi
- varietate a tipului de masa : self catering, mic dejun sau demipensiune.

Facilitati
Preferat de cei ce vor sa se afle in imediata vecinatate a zonei animate de restaurante, baruri si taverne specifice, Camelot Royal pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant in aer liber ce organizeaza seri tematice, acces gratuit la piscina pentru adulti si copii aflata pe proprietatea vecina, bar la piscina, loc de joaca pentru copii, acces internet wi-fi gratuit, parcare.

Tipuri camera

-> Double Studio
-> Tripla Studio

Dotari camera
Camerele spatioase cu inflente rustice sau medievale sunt echipate cu aer contitionat (contra-cost, 7 euro/zi), TV satelit, telefon, seif (contra-cost, 3 euro/zi), chicineta complet echipata cu frigider, cuptor cu microunde, plita, incalzitor de apa, prajitor de paine, acces internet wi-fi gratuit, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, balcon sau terasa. Menajul se efectueaza la eliberarea camerelor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie