Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Sky Hotel Apts


Descriere

LOCALIZARE
Tower Drosini si St Demetrius sunt la 25, respectiv 15 minute distanta. La 10 minute de mers pe jos de statia de autobuz 12 care este convenabil pentru a vizita Saint Konstantinos Church. Blue Sky Hotel se afla la o scurta plimbare de la Parcul de agrement Dinosauria Park.

FACILITATI
Facilitati hotel: Parcare, Piscina cu apa dulce, Internet WiFi in spatii publice, Receptie
Plaja: Plaja cu nisip la 40 m, Umbrele de plaja, sezlonguri
Pentru copii: Baby - sitting, Patut pentru copil, Piscina pt. copii cu apa dulce
Facilitati camera: Seif, Balcon/terasa, Aer conditionat, Uscator de par, Internet Wi-Fi, Chicineta, Dus, Mini frigider, Servicii de menaj si schimb de lenjerie/prosoape Curatenie in camere - de 5 ori pe saptamana, prosoape si lenjerie de pat - de 2 ori pe saptamana.

RESTAURANT
In hotel exista un restaurant piscina. Exista un bar cafenea pe site. Situat in apropiere, Taverna Zorbas si ISLA Party ofera preparate diferite.

CAMERE
Camerele confortabile sunt disponibile cu cutie sigura, TV si un balcon. In unele camere, sunt incluse frigider si cuptor cu microunde.
Studio (20 mp) Bucatarie, 2 paturi de o persoana sau pat dublu
Apartment (25 mp) Bucatarie, pat dublu si 2 canapele sau 2 paturi de o persoana.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.