Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Sea Beach Affiliated by Melia


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja.
Aeroportul International Heraklion este situat la 32 km, iar portul, la 33 km. Parcarea proprietatii este gratuita.

FACILITATI
Complexul Blue Sea Beach Hotel de 5 stele se afla la malul marii in renumita statiune Stalis si pune la dispozitie 2 restaurante si un centru spa cu piscina interioara. Camerele au balcon mobilat, oferind vedere la mare sau la gradinile exotice ale proprietatii.
Blue Sea Beach Hotel ofera un program zilnic de animatie pentru oaspetii mai tineri. Copiii au la dispozitie o minipiscina, dar si o piscina cu apa dulce.

RESTAURANT
Restaurantul principal serveste bufete generoase de mic dejun, pranz si cina, inclusiv specialitati cretane. Restaurantul a la carte al complexului ofera mancaruri mediteraneene, dar si meniuri dietetice si vegetariene.

CAMERE
De asemenea, camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit si frigider. La sosire, oaspetii sunt intampinati cu o sticla de vin, fructe si apa din partea casei. Accesul WiFi este gratuit in zonele publice.
DOUBLE ROOM GARDEN VIEW-Camera moderna si spatioasa de 20 m2, cu vedere minunata la gradinile hotelului de pe balcon sau terasa. Ofera doua paturi de o persoana si o canapea extensibila confortabila.
SUPERIOR ROOM-O camera spatioasa, confortabila si luminoasa de 24 m2, cu mobilier de designer si decor modern, care se combina perfect cu mediul natural. Ofera doua paturi de o persoana si o canapea extensibila, un balcon sau o terasa si o baie cu dus sau cada.
STANDARD SEA VIEW-Camera confortabila si spatioasa, cu vedere uimitoare la mare. Camerele sunt frumos decorate cu culorile hotelului. Cu doua paturi confortabile de o persoana, canapea extensibila si balcon de pe care va puteti bucura de briza blanda a marii.
JUNIOR SUITE GARDEN VIEW-Camere spatioase, cu decor modern si mobilier de designer. Bucurati-va de Creta si relaxati-va in gradinile exotice ale hotelului. Camera are doua paturi de o persoana, canapea extensibila, o baie spatioasa si o terasa cu vedere la gradini.
FAMILY ROOM-Camera ideala pentru o vacanta de familie in Creta. Relaxati-va si bucurati-va de o experienta unica in aceasta camera de 40 m2, cu mobilier elegant si sofisticat. Ofera o baie spatioasa cu dus sau cada.
FAMILY 2 ROOMS SEA VIEW-Bucurati-va de aceste camere de 40 m2 impreuna cu familia, o modalitate perfecta de a va bucura impreuna de Creta. Relaxati-va si savurati o experienta de neuitat din camerele cu balcon sau terasa cu vedere la mare.
JUNIOR SUITE POOL VIEW OR SEA VIEW-Camere moderne si luminoase de 26 m2, cu vedere la piscina sau la mare de pe veranda. Bucurati-va de un spatiu confortabil cu mobilier functional si practic, precum si de toate serviciile menite sa faca din vacanta dumneavoastra in Creta o experienta de neuitat.
JUNIOR SUITE WITH PRIVATE POOL-Bucurati-va de aceasta suita de 26 m2 cu piscina privata, situata intr-o zona linistita din gradinile hotelului. Relaxati-va pe terasa mare cu hamace langa piscina. Ofera un pat queen-size si o baie cu dus.
SUITE WITH PRIVATE POOL-Suita magica de 64 m2 cu piscina privata, ideala pentru a te bucura de vacanta la care ai visat-o mereu. Conceput pentru a asigura cele mai inalte niveluri de confort si bunastare si pentru a va asigura ca nu trebuie sa va faceti niciodata griji pentru nimic. Relaxati-va si savurati privelistile uimitoare ale Mediteranei de un albastru profund.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.