Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Marine Resort and Spa


Descriere




Localizare:la 5 km de Agios Nicolaos, avand o vedere minunata catre mare si golful Mirabello.

Facilitati hotel:2 piscine exterioare cu apa de mare si sectiune pentru copii, 1 piscina interioara cu jeturi de hodromasaj (contra cost in perioada 01.06-30.09), restaurant prinicipal, restaurant cu specific mediteraneean, baruri, disco, teren de joaca, mini club (4-12 ani), centru SPA contra cost (masaj, jacuzzi, sauna, hammam,tratamente corporale, manichiura) wifi gratuit, schimb valutar, spalatorie (contra cost), babysitting (contra cost), prosoape pt piscina,sezlonguri si umbreluta la piscina (gratuit) si plaja (contra cost), rent a car, sala de conferinte, volei pe plaja, teren de tenis, amfiteatru, tenis de masa, sporturi nautice (contra cost), trars cu arcul, sala de fitness,

Facilitati camere: 202 camere, din care 175 camere cu vedere spre mare, echipate modern in culori calde si care dispun de balcon, wifi, aer conditionat, TV satelit.

Important: acest hotel nu este recomandat persoanelor cu probleme locomotorii din cauza arhitecturii si pozitionarii in trepte.





ALL INCLUSIVE:

Servicii de masa:

Mic dejun bufet:07-10:00

Pranz bufet:12:30 -15:00

Ceai si gustari: 16-8:00 (ceai, cafea, prajituri, biscuiti, mini sandwiches

Cina bufet: 18:30 - 21:30

In timpul meselor sunt incluse bauturi locale (bere la draft, vin la carafe, bauturi racoritoare, ceai si cafea la filtru)


BAUTURI : barul principal si barul de la piscina, intre orele 10-23:00; bauturi locale: bere la draft, vin la carafa, liqueruri, bauturi racoritoare, apa plata, o selectie de cocktailuri, ceai, cafea la filtru,

Inghetata:10:00-18:00




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie