Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELLA BEACH HOTEL


Descriere

Hotelul Bella Beach este extrem de select, construit din caramida locala si marmura, da impresia de grandoare si confort.

Localizare

Hotelul Bella Beach este amplasat pe plaja de nisip Anissaras.Orașul plin de viață Hersonissos, cu opțiunile sale variate de viață de noapte, este la aproximativ 4 km de complex. Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis se află la 25 km.

Facilitati Hotel

receptie deschisa non-stop,2 restaurante,bar,cafenea,zona de plaja privata,bar pe plaja,terasa la soare gradina,2piscini exterioare,bar la piscina, 1 piscina pentru copii,o piscina interioara incalzita,centrul spa cu piscină interioară, cadă cu hidromasaj și hamam,2 terenuri de tenis, teren de mini-golf , teren de basket.teren de joaca,camera de jocuri,darts,club pentru copii,club de noapte,biblioteca,salon de frumusete,facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă,sala de fitness,zonă de joacă înăuntru,schimb valutar,birou de turism,mini market, magazin bijuterii, internet.

Facilitati camere

Hotelul Bella Beach de 5 stele oferă unități de cazare elegante cu vedere la Marea Cretei sau grădinile bine întreținute ale complexului. Camerele cu aer condiționat , sunt decorate în tonuri deschise de verde-oliv și au balcon privat. Acestea sunt echipate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, DVD player, minifrigider,aparat de preparare a ceaiului/cafelei ,baie cu dus,articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

 

 

 

 
***Descrierea este cu caracter informativ!
Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.hersotels.gr/hotels/bella_beach) si a fact sheet-ului!
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.