Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Athina Palace Resort and Spa


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Athina Palace Resort and Spa este situat la 15 km de orasul Heraklion, la 5 km de Agia Pelagia si la aproximativ 500 m de un supermarket. Pentru mobilitate exista o statie de autobuz si o companie de inchirieri auto. De la hotel se poate ajunge la urmatoarele atractii: Muzeul Arheologic Heraklion, Zidurile Venetiene, Palatul Knossos, Muzeul El Greco si Stadionul Pankritio.

FACILITATI
Plaja: hotelul este amplasat la aproximativ 250 m de Made, o plaja cu nisip si pietricele.
Piscine: in zona exterioara a hotelului sunt 3 piscine cu o piscina separata pentru copii; sunt disponibile gratuit umbrele de soare si sezlonguri.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment: tenis, biliard, tenis de masa, baschet, volei, zona de spa, sauna si masaje, zona de joaca pentru copii, mini club pentru copii (de la 4-12 ani), sala de jocuri.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul oaspetilor 24 de ore pe zi.
Zona de parcare gratuita.

RESTAURANT
Exista 4 restaurante (cu aer conditionat). Meniul All Inclusive include micul dejun, pranzul si cina. Sunt servite bauturi racoritoare, cafea si ceai, prajituri si produse de patiserie, gustari mici, bere, vin, bauturi alcoolice nationale. Cina se serveste la restaurantul principal si pranzul la restaurantul situat la piscina principala. Exista 3 baruri care activeaza in timpul zilei si un bar principal care activeaza seara.

CAMERE
Statiunea cu 3 etaje are 358 de camere in total. Unitatile de cazare dispun de balcon/terasa, ceainic, seif, TV cu ecran plat prin satelit, frigider mic, aer conditionat reglabil individual.
CAMERA DE FAMILIE STANDARD CU 2 DORMITOARE (30-40 mp) - vedere la mare;
MAISONETTE STANDARD CU 2 DORMITOARE - vedere la mare;
CAMERA STANDARD (25-30 mp);
CAMERA STANDARD (ECONOMY) (25-35 mp);
CAMERA STANDARD CU VEDERE LA MARE (28-35 mp);
CAMERA STANDARD SINGLE USE;
CAMERA DUBLA SUPERIOARA VEDERE SPRE INTERIOR;
CAMERA DUBLA SUPERIOARA VEDERE LA MARE.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.