Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anna Maria Village


Descriere

LOCALIZARE
Inconjurat de adevarata zona rurala cretana, hotelul Anna Maria Village este situat in Anissaras, la 24 km est de Heraklion. Departe de agitatia statiunilor aglomerate, hotelul este situat intr-un cadru calm si linistit. Aeroportul International Nikos Kazantzakis se afla la 23 km de hotel.

FACILITATI
Plaja: plaja Sarantari se afla la 10 minute de mers pe jos de proprietate.
Piscine: o piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele, piscina in aer liber pentru copii.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi in toate zonele hotelului.
Divertisment: loc de joaca pentru copii, servicii de inchirieri masini/motociclete, jocuri de societate, minifotbal, biliard, sporturi nautice.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul oaspetilor in intervalul 07:00-23:00.
Zona de parcare la aproximativ 100 m de hotel.

RESTAURANT
Restaurantul hotelului serveste micul dejun continental si cina tip bufet. The Lounge Bar Restaurant serveste mancaruri mediteraneene si internationale gustoase si este situat chiar langa hotel.

CAMERE
Complexul este constituit din 38 de camere si apartamente spatioase si reprezinta o alegere ideala pentru vacantele de familie si cupluri sau grupuri de prieteni care cauta un sejur de calitate in Hersonissos. Toate unitatile de cazare dispun de balcon/terasa privata, baie, aragaz, mini-frigider, ceainic, TV prin satelit, linie telefonica directa, aer conditionat, Wi-Fi.
Tipurile de camere existente:
DOUBLE ROOM GARDEN VIEW (25 mp) - capacitate maxima 3 persoane (2 sau 3 paturi de o persoana);
SUPERIOR DOUBLE ROOM SEA VIEW (20 mp) - capacitate 2 persoane (1 pat dublu sau 2 paturi de o persoana);
ONE BEDROOM APARTMENT SEA VIEW (33 mp) - capacitate maxima 4 persoane (1 pat dublu sau 2 paturi de o persoana si 2 canapele extensibile);
ONE BEDROOM APARTMENT GARDEN VIEW (35 mp) - capacitate maxima 4 persoane (2 paturi de o persoana sau 1 pat dublu si 2 canapele extensibile);
VILLA (200 mp) - capacitate 7 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.