Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Angela Suites Boutique Hotel


Descriere

Localizare:
Angela Suites Boutique Hotel este localizat la nordul insulei Creta intre Heraklion si Agios Nikolaos. Cea mai apropiata plaja se numeste Buffos si este amplasata la 5 minute de mers pe jos.
Atractii turistice:
-Knossos
-Muzeul Natural de Istorie
-Muzeul Istoric
-Muzeul Arheologic
Facilitati:
Hotelul dispune de magazine cu suveniruri in apropierea cladirii, rent a car, wellness and spa: masaje/tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare, sala de conferinta, organizari evenimente si excursii, 3 piscine exterioare, camera de bagaje, parcare, calarie (contra-cost)
Restaurant:
-Vassilikos Restaurant serveste mic dejun in stil bufet si cina a la carte.
-Aqua Bar
-Snack Area
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de baie cu dus sau cada, TV, uscator de par, aer conditionat,mini bar, seif, wifi
-Deluxe with Balcony 32mp: dispune de pat un king size sau doua paturi twin. Capacitatea maxima de doua persoane
-Family Deluxe 40mp: dispune de un pat king size si doua canapele extensibile twin sau o canapea extensibila double. Capacitatea maxima de patru persoane.
-Junior Suite with Balcony 36mp: dispune de un pat king size si o canapea extensibila. Capacitatea maxima de trei persoane
-VIP Suite Sharing Pool 45mp: dispune de un pat king size si doua canapele extensibile twin sau o canapea extensibila double. Capacitatea maxima de patru persoane
-Luxury Suite with Balcony Pool View 49mp: dispune de un pat king size sau doua paturi twin. Capacitatea maxima de patru persoane
-Grand Suite Top Floor 46mp: dispune de doua paturi single sau unul king size si doua canapele extensibile single. Capacitatea maxima de patru persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.