Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anatoli Apartments Hersonissos


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja. Anatoli Apartments se afla in Hersonissos, Heraklion, la doar 20 de metri de plaja de nisip.
Anatoli Apartments se afla la 28 km de orasul si portul Heraklion si la 23 km de Aeroportul Internaional Nikos Kazantzkis. Satul Stalis este la 5 km. In zonele publice se ofera acces gratuit la internet Wi-Fi, iar in apropiere se afla o parcare publica gratuita.

FACILITATI
Proprietatea are o piscina cu terasa si un restaurant care servete mancaruri traditionale. Aceasta ofera unitati de cazare in sistem self-catering, cu balcon sau patio inconjurat de o gradina luxurianta.

RESTAURANT
Zilnic este servit un mic dejun continental la snack-barul de la piscina, unde oaspetii se pot bucura si de o varietate de bauturi si gustari usoare pe tot parcursul zilei. Restaurantul propriu ofera specialitati cretane pregatite la un cuptor cu lemne.

CAMERE
Bucurandu-se de vedere la Marea Cretei, la piscina sau la gradina, studiourile si apartamentele de la Anatoli sunt decorate tradiional, cu mobilier din lemn de culoare verde. Fiecare unitate include o chicineta cu frigider, plita de gatit si aparat de cafea. De asemenea, acestea au o zona de luat masa si baie privata.
Studio Triplu Standard - 3 paturi single, 23 mp
Maissonete tripla standard - 2 nivele, 3 paturi individuale, 28 mp
Maissonete - 2 nivele, 4 paturi individuale, 33 mp
Studiou standard - 2 paturi simple sau 1 pat dublu, 18 mp
Apartament familial cu 1 dormitor - Dormitor 1 - 2 paturi individuale Living 1 - 3 canapea extensibile, 38 mp

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.