Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexander Beach Hotel And Village Resort


Descriere

LOCALIZARE
Situat intr-o locatie unica pe malul marii, complexul de 5 stele Alexander Beach Hotel and Village este un refugiu elegant. Un hotel pe malul marii din Creta, perfect pozitionat pe plaja cu nisip fin, cu o vedere unica asupra Golfului Malia/Stalis. Plaja Alexander a primit premiul oficial Steagul Albastru pentru una dintre cele mai curate plaje si ape de mare din Grecia. Hotelul este amplasat la numai 33 km de Heraklion.


FACILITATI
Plaja: peste 500 m de plaja privata cu nisip; privelisti uimitoare asupra golfului Malia; sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.
Piscine: 6 piscine cu apa dulce.
Wi-Fi: in zonele publice ale hotelului se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Wellness si sanatate: piscina interioara incalzita, spa de infrumusetare, masaj, sauna, baie de aburi, centru de fitness.
Divertisment pentru copii: Alexander Kids Club, piscina cu tobogane cu apa, locuri de joaca, program de animatie, mini-disco, sala de jocuri.
Divertisment pentru adulti: spectacole, muzica live, dansuri, seri grecesti, sporturi acvatice, club de fitness, biliard, volei de plaja, tenis, darts, yoga, pilates.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul dumneavoastra 24 de ore pe zi.

RESTAURANT
Oaspetii pot savura vinuri si lua masa la restaurantul principal, 2 taverne tipic grecesti, baruri si snack-baruri la piscina sau chiar pe plaja.

CAMERE
Toate camerele si apartamentele au conexiune directa la internet de mare viteza si Wi-Fi. Fiecare camera dispune de aer conditionat, TV, uscator de par, frigider, balcon/terasa privata, accesorii de baie.
COMFORT ROOMS (single and double rooms) - suprafata 23-26 mp, capacitate maxima 3 persoane
LUXURY SUPERIOR ROOMS (garden or beachfront) - suprafata 27-29 mp, capacitate maxima 3 persoane
JUNIOR SUITES BEACH FRONT WITH PRIVATE POOL (beachfront with own garden/beachfront with private pool) - suprafata 32-35 mp, capacitate maxima 3 persoane
PREMIUM FAMILY ROOMS - suprafata 35-45 mp, capacitate maxima 4 persoane
PREMIUM 2 ROOMS SUITES WITH PRIVATE POOL (garden view, beachfront, beachfront with private pool) - suprafata 50-70 mp, capacitate maxima 4 persoane
DREAM VILLA (with direct access to the beach) - suprafata 77 mp, capacitate maxima 4 persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.