Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albatros Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Albatros Spa and Resort este un complex hotelier care ofera standarde de calitate inalte in combinatie cu ospitalitatea traditionala cretana si atmosfera prietenoasa. Este situat la doar 5 minute de mers pe jos de orasul Hersonissos, la 20 de metri de plaja si la cativa metri de centrul de conventii. Hotelul este situat la doar 23 km de Aeroportul International Heraklion. Este amplasat perfect, departe de agitatia din centrul orasului.

FACILITATI
Plaja: la doar 20 de metri de hotel este una dintre plajele populare din Creta.
Piscine: 2 piscine exterioare si o piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele.
Wi-Fi: in zonele publice ale hotelului se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Wellness si sanatate: centru wellness, salon de infrumusetare, manichiura si pedichiura, salon de coafura, centru de fitness,
Divertisment: biliard, spectacole de seara, muzica live, animatie usoara.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul oaspetilor 24 de ore pe zi.
Zona de parcare subterana, parcare cu valet.

RESTAURANT
Micul dejun, pranzul si cina sunt servite in restaurantul principal al hotelului, care este situat pe o terasa cu vedere la mare si la piscina. Dimineata, oaspetii se pot bucura de un mic dejun bogat, alegand dintr-un bufet mare, care ofera mancaruri calde si reci. Restaurantul Daphne serveste mancaruri pregatite din produse locale de o calitate rafinata certificate cu numele de marca Creta. Prova Wine bar este dedicat vinului cretan. Este locul potrivit pentru fiecare iubitor de vin care poate alege sa deguste productia de vinuri de calitate, caracterizate prin unicitatea soiurilor de struguri cretani combinate ocazional cu cele internationale binecunoscute. Barul de langa piscina serveste sucuri de fructe proaspete, bauturi racoritoare, cocktailuri.

CAMERE
Hotelul ofera 92 de camere standard, 99 de camere superioare si 15 camere de familie, toate gazduite in 3 complexe de cladiri separate. Toate unitatile de cazare dispun de baie proprie cu cada/dus, articole de toaleta, balcon/terasa, mini-frigider, aer conditionat, linie de telefon directa, TV prin satelit, uscator de par, ceainic, seif.
STANDARD ROOM (17-19 mp) - 1 pat dublu/2 paturi de o persoana;
SUPERIOR ROOM (28-32 mp) - 1 pat dublu/2 paturi de o persoana, vedere la mare/piscina;
FAMILY ROOM (34-39 mp) - 1 pat dublu si 2 paturi de o persoana.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.