Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AGAPI BEACH RESORT


Descriere

LOCALIZARE
Agapi Beach Resort se afla la doar 6 km vest de Heraklion si la 12 km de aeroport, in splendida statiune de coasta Ammoudara.
In apropiere exista o mare varietate de magazine, inclusiv un minimarket si un magazin de suveniruri. Palatul Knossos, unul dintre cele mai importante situri de patrimoniu cultural al Greciei, este la 30 de minute de mers cu masina.

FACILITATI
Dispunand de 3 piscine cu apa dulce, facilitati pentru copii si o varietate de optiuni de luat masa, Agapi Beach Resort Premium All Inclusive este situat de-a lungul unei plaje frumoase si printre gradini amenajate din statiunea de coasta Ammoudara.
Cazarea de la Agapi Beach Resort este formata din 2 cladiri principale cu camere de oaspeti si o zona de sat cu bungalouri confortabile raspandite in jurul gradinilor luxuriante.
Evenimente saptamanale cu mancare si muzica live sunt organizate la Garden Theatre, in timp ce seri cu muzica live la pian sunt organizate la barul principal al statiunii. Oaspetii Agapi Beach Resort pot participa la petreceri pe plaja langa barul de pe plaja, seri cu homari, evenimente de degustare de vinuri, lectii de gatit grecesc si cursuri de aerobic. Alte activitati includ SUP sau canoe, schi jet, yoga si polo pe apa.

RESTAURANT
Micul dejun grecesc este servit zilnic in zona de luat masa a proprietatii. Se compune din diferite tipuri de branza, placinte de casa si miere. Oaspetii pot lua masa la restaurantul principal al hotelului, care ofera arome internationale si grecesti si pot explora o varietate de mese tip bufet tematice,
care alterneaza la fiecare 2 saptamani. Taverna Akrogiali de pe malul marii, cu vedere directa la mare, ofera un bufet de preparate traditionale grecesti si mediteraneene pentru pranz si retete traditionale cretane pentru cina a la carte.
Restaurantul cu preparate stradale mediteraneene Taka-Taka va atrage oaspetii cu varietatea sa de mancaruri din 6 bucatarii. Pentru iubitorii de bucatarie italiana, piazza dItalia serveste cele mai emblematice retete.

CAMERE
Hotelul are o cladire principala, o cladire anexa si un complex de bungalow-uri. Sunt disponibile camere pentru persoane cu mobilitate redusa.
Cladirea principala:
- standard room (2 paturi separate, max. 2 pers., 20 m2), camerele pot fi interconectate;
- standard room SV (vedere la mare, la nivelele 1-3, dormitorul este separat de zona de living cu o treapta, 2 paturi separate (pat dublu la solicitare), suplimentar - canapea, max. 3 pers., 23,5 m2);
- standard room premium SV (situate la nivelele 4 si 5, vedere panoramica la mare, 2 paturi, max. 3 pers., 23,5 m2).
Bungalow:
- classic bungalow (vedere la gradina, 2 paturi separate, suplimentar - canapea sau pat pliant, max. 3 sau 2+1 pers., 25 m2);
- superior bungalow (situate langa piscina sau mare, vedere la gradina sau piscina, 2 paturi separate, suplimentar - canapea, max. 3 sau 2+1 pers., 25 m2);
- superior family bungalow (2 paturi separate, suplimentar - pat single si canapea, max. 3+1 pers., 32 m2);
- exclusive bungalow (situate in jurul piscinei intr-o zona linistita a hotelului, 2 paturi separate, suplimentar - canapea sau pat pliabil, max. 3 sau 2+2 pers., 30 m2);
- deluxe suite (vedere la gradina sau piscina, living, dormitor cu usa, 2 paturi separate (pat dublu la solicitare), suplimentar - canapea si pat pliabil, max. 3 sau 2+2 pers., 35 m2);
- 2 bedrooms Maissonette (cu 2 nivele, 2 dormitoare conectate cu scara interioara separata cu 2 usi de acces, la nivelul superior: dormitor cu 2 paturi separate, baie cu dus si balcon (25 m2); la nivelul inferior: dormitor cu 2 paturi separate si canapea extensibila, baie cu cada si terasa (30 m2), max. 5 pers., 55 m2).

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.