Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEST SIROCO


Descriere

LOCALIZARE: langa plaja, cel mai apropiat oras este Benalmadena.


FACILITATI HOTEL: renovat in 2016, cladirea are 5 etaje si o capacitate de 406 camere, acesta pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby, aer conditionat, seif, magazine, parcare, restaurant, snack bar, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, mini club pentru copii, loc de joaca pentru copii, terasa, baruri, sala de fitnes, camera pentru bagaje.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble standard au 2 paturi de 1.05 sau 2 paturi queen size ( fara posibilitatea de extrabed), dispun de balcon sau terasa, baie cu dus, uscator de par, telefon, TV prin satelit, minibar, conexiune internet wireless, minifrigider, aer conditionat /incalzire, seif.
Camerele premium au mobilier mai nou, decor diferit, pe jos au parchet laminat, papuci in camera, facilitati de a prepara ceai si cafea, baie cu dus si uscator de par, TV prin satelit, mini bar, aer conditionat/ incalzire, seif, balcon sau terasa.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.