Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEST BENALMADENA


Descriere

LOCALIZARE: la aproximativ 150 de metri de plaja cu nisip, orasul Benalmadena se afla la proximativ 3 km, Malaga la 18 km, Marbella la 38 km. Zona de baruri, restaurante si de shopping se afla la 1 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Cladirea are 13 etaje si consta intr-o cladire principala si una secundara si are o capacitate de 280 camere, acesta ofera turistilor sai: receptie 24 de ore, lobby, 7 lifturi, aer conditionat, snack bar, conexiune internet wireless gratuita, 2 piscine exterioare, piscina pentru copii, centru SPA cu : solar, sauna, terasa, hamam, cabine masaj, activitati pentru copii, muzica live, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri electronice.


FACILITATI CAMERE: camerele sunt confortabile si sunt echipate cu: 2 paturi twin / pat dublu, conexiune internet wireless, mini frigider, terasa, TV prin satelit, telefon, baie cu cada sau dus, seif, uscator de par, aer conditionat, pot avea vedere partiala sau directa la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.