Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB TUANA FETHIYE


Descriere

Situat pe malul mării, în zona veche Lycia, Club Tuana - All Inclusive are o zonă de plajă privată. Hotelul pune la dispoziție un hamam, o saună și piscine mari înconjurate de palmieri și flori sălbatice. Situat într-o zonă unică, la punctul de întâlnire a Mărilor Egee și Mediterană, Club Tuana are grădini cu portocali și elemente florale endemice, rășinoase și zone verzi pe malul mării.

Localizare

Hotelul se află la 17 km de centrul orașului Fethiye. Aeroportul Dalaman este situat la 42 km.

Facilitati Hotel

Restaurantul hotelului este situat lângă zona de piscină și servește preparate din bucătăria turcească. Oaspeţii pot lua masa admirând vederea la piscină şi la grădina botanică. Barul oferă o varietate de băuturi, fiind disponibil nonstop.

Centrul spa de la Club Tuana oferă masaje de relaxare. Oaspeţii pot utiliza centrul de fitness sau se pot bucura de cada cu hidromasaj a hotelului. La Mini Club sunt oferite numeroase activități pentru copii și adolescenți.

Facilitati Camere

Camerele luminoase de la Club Tuana au aer condiționat, minibar și TV LCD. Acestea sunt prevăzute cu balcon privat cu zonă de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.