Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

A fost construit în anul 2016, cu o suprafață totală de 70.000 mp. Trendy Lara este un hotel de lux, cu standarde de 5 stele, servicii ultra all inclusive, oferind o paleta de servicii de inalta calitate.

Descriere

A fost construit în anul 2016, cu o suprafață totală de 70.000 m2.

Localizare

Hotelul este situat în stațiunea Lara, la 450m distanță de plajă, la 15 km de aeroport și la 25 km de centrul orașului Antalya.

Facilitati hotel

1 restaurant principal (cu secțiune acoperită și în aer liber), 6 restaurante a la carte (cu rezervare anterioară), bistro, snack bar, patiserie, lobby bar, bar la piscină, bar pe plajă, night club, sport bar, vitamin bar, 4 piscine exterioare, 1 piscină cu tobogane pentru copii, Aquapark, 1 piscină acoperită, cabinet medical, centru SPA, salon înfrumusețare, shop centre, curățătorie, 8 săli de conferință, room service 24h, parcare, internet Wi-Fi în lobby și în cameră, internet café, servicii secretariat, servicii curățătorie, baby sitter. Activități: terenuri de tenis (posibilitate închiriere echipament; noctură cu rezervare anterioară), centru fitness, cursuri de dans, step aerobic, tenis de masă, boccia, volei pe plajă, gimnastică în apă (piscină), polo, dart, baie turcească, saună, Jacuzzi, competiții sportive, spectacole în fiecare seară. Pentru copii: mini club între 4 și 12 ani, mini baschet, piscină, animație, loc de joacă. Plajă proprie, nisip. La piscină și pe plajă: umbrele, șezlonguri, prosoape– gratuit. 

 

Facilitati camere

baie cu dus/cadă, uscător de par, A/C centralizat, telefon , safe, minibar , internet wireless, LCD TV (antena satelit), pardoseală, parchet/mochetă, fierbător pentru ceai sau cafea.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie