Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Un hotel perfect atât pentru cupluri, cât și pentru familii în căutarea unei oaze de liniște presărată cu distracție în Turcia.

Descriere:

Ofera servicii ultra-all-inclusive in Lara, perla din Antalya, Miracle Resort Hotel este cea mai speciala destinatie de vacante perfecte si de neuitat, cu arhitectura tematica raspandita pe o suprafata generoasa, camere spatioase cu vedere la mare, natura verde si priveliste uimitoare asupra Marii Mediterane. Un hotel perfect atat pentru cupluri, cat si pentru familii in cautarea unei oaze de liniste presarata cu distractie in Turcia.

Localizare:

Hotelul Miracle Resort se afla in regiunea Lara chiar langa mare, la 11 km de centrul orasului Antalya. Aeroportul International Antalya se afla la 14 km de proprietate.

Website:

http://www.miracleotel.com

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de lobby bar, wireless in lobby, restaurant principal, restaurante a la carte (specific italian, pescaresc, mexican si bucatarie turceasca), bar la piscina, bar pe plaja, piscine de interior si exterior, piscina pentru copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, aerobic, gimnastica, fotbal, mini fotbal, mini golf, volei pe plaja, teren de baschet, 4 terenuri de tenis, tenis de masa, darts, sah, tir cu arcul, programe de divertisment si de animatie, teatru, seri turcesti, pub, muzica live, discoteca in aer liber si cinema, mini club pentru copii, Junior Club, plaja privata cu nisip, cu sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja gratuite.

Facilitati camere:

Camerele dispun de baie cu cada, foehn, aer conditionat, televizor, telefon, mini-bar, seif (gratuit), pardoseala cu mocheta, balcon, room service (contra cost) si internet Wi-Fi (contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie